Eesti Expol pankrotimenetlus käimas

27. veebruar 2009, 21:13

Logistikamessi korraldamisega jänni jäänud
Eesti Expo OÜ, mille üks omanik oli kuni 23.jaanuarini 2008 Igor Pihela juunior,
on alustanud pankrotimenetlust ning 4.märtsil arutatakse Harju maakohtus
ettevõtte pankroti väljakuulutamise võimalust.

13. jaanuaril algatati Harju maakohtu määrusega Eesti Expo pankrotimenetlus. Krediidiinfo andmeil on ettevõttel maksuvõlg ca 373 066 krooni, samuti on üleval kuus nõuet inkassofirmadelt, suurim kuni 200 000 krooni.

Septembris kommenteeris ettevõtte üks omanikest Igor Pihela Äripäevale, et võlgadega tegeletakse ja need saavad lahendatud järgnevate nädalate jooksul. Eelmisel aastal korraldas firma Pärnus aiateemalise ja ehitusmessi.

16. oktoobril 2008 kuulutas Harju maakohus välja näituste ja messide korraldamisega tegeleva OÜ Clarotex Holding (endine ärinimega Orangetime Expo) pankroti. Ettevõte plaanis eelmisel kevadel Tallinnas Eesti Ehitab konkurentmessi.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. June 2009, 12:48
Otsi:

Ava täpsem otsing