ÄP 5 aastat tagasi: Wendre pürib Euroopa suurimaks

ÄP 22. oktoober 2009, 00:00

Suvel 2005 avab AS Wendre Pärnus 250 mln krooni maksva uue tootmishoone, mis lennutab omaniku sõnul ettevõtte mahu poolest suurimaks teki- ja padjatootjaks terves Euroopas. "Kui saame Pärnu tehases aastas teha 5-6 miljonit tekki, aga maksimaalne võimsus on 7 miljonit, siis numbrite poolest meist suuremat ei ole," sõnas ettevõtte suuromanik Peter Hunt. Hundi sõnul ei tähenda see siiski käibes ja kasumis suurimaks muutumist.

Hetkeseis: Wendre on Eesti väärtuslikem ainuomanikule - Peter Hundile - kuuluv firma, mis on tegija ka Euroopas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing