ÄP fototoimetus • 5. november 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Economist: Eesti erandEesti on selgelt parem kui Läti või Leedu. Liberaalne maailmavaade on meid päästnud.Ootan nüüd Savisaarelt kommentaari a la, et näete - tänu Tallinna abipakettidele on majandus elavnenud

Pihl: all-linnas saime palju rohkem kui Toompealsaid küll, aga kuhu?Naiivitarid, ei ole vist siiani aru saanud, mis jamasse nad segati, eks tankistideks satuvadki natuke kergemeelsed.Pihlike. Sotsidel oli eelmises valitsuses rahandusministri portfell! See on üks olulisemaid ametikohti ükskõik millise riigi valitsuses. Teie käes olid riigi finantshoovad. Nüüd teostad vaid järelevalvet mupo üle. IRWSaite seda, mida PEREMEES võibolla teile laualt viskab, va saunikud ja külavaesed!

Antropovi ja Rahumägi juhtumis midagi kriminaalset ei leitudErakonda varjatult ei tohi rahastada, aga erakonna liikme kampaaniat tohib! Uskumatu lugu.hurraa! mede-meeste võit!

Autor: ÄP

Hetkel kuum