Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sügisene koolituskalender kutsub huvilisi kaasa lööma

  Säästva Renoveerimise Infokeskuse koolitus
  Helipidavus vanades majadesmillal: teisipäeval, 19. oktoobril, kl.18.00kus: Suur-Patarei 6lektor: ehitusakustika ekspert Linda Madalikhind: 100 krooni
  Akende restaureeriminemillal: neljapäeval, 21. oktoobril, kl.18.00kus: Suur-Patarei 6lektor-juhendaja: Indrek Värv, RÜ meisterhind: 50 krooni
  Ehituskeskuse seminarid ning koolitus
  Ehitusjärelevalve. Kvaliteedinõuded töödele.millal: neljapäeval, 14. oktoobril kell 10-17kus: Ehituskeskuses, Rävala pst 8, Tallinnkavas: omanikujärelevalve õigused ja kohustused, ehituse dokumenteerimine, hoonete ehitusfüüsikalised probleemid, lepingud ehituses, kohtuekspertiisi vajaduslektorid: Teet Sepaste, Kea Siidirätsep, Ahti Väin.hind: 1100/500 krooni
  Kvaliteetne ning mõistlik ehitis on energiasäästlikmillal: reedel, 15 oktoobril kell 11-14kus: Tartu ehitusmessi seminariruumis aadressil Kreutzwaldi 60kavas: energiasäästlikud hooned, nende tunnused ja olemushind: tasuta
  Konstruktsioonid ja sisekliima kujundaminemillal: neljapäeval, 28. oktoobril kell 10.00-16.30kus: Ehituskeskuses, Rävala pst 8kavas: puitkonstruktsioonidest ehitamine, sisekliima ja tehnoseadmed hoones, energiasäästlikud hooned, ehitusmaterjalide vastavushindaminelektorid: Märt Riistop, Teet Tark ning Toomas Laurhind: 1100/500 krooni
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Euroopa aktsiaturud on tugevas languses
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.