Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nabanöör katkes lõplikult

  N-Terminal Grupi juhatuse liige Tõnis Bittman ei soovinud teemat kommenteerida. Augustis kirjutas Äripäev väikeaktsionäride kahtlusest, et oma osaluse venelastele müües viis Siff tankiste kasutades firmast vara välja. Siis andis Bittman mõista, et see on väikeaktsionäride ettekujutus.

  „Milstrand kuulub 50% ulatuses ikka N-Terminal Grupi omandusse, nabanöör on ikka küljes,“ ütles Bittman toona. Täna tuleb tal tõdeda, et nabanöör on lõplikult lahti lõigatud ning Milstrandi omanike seas N-Terminal Grupi väikeaktsionäre enam pole.
  Milstrandi juhatuse esimehe Ervin Hasselbachi kinnitusel ei teadnud ta, et firmal on uus omanik. „Kuulen seda teie käest esimest korda. Eile teadsin veel, et üks meie omanikest on NarTest. Et see on oma osaluse edasi müünud, ei teadnud,“ ütles ta.
  Ott Kikkasega tema teed seni ristunud pole ning Hasselbach pole oma silmaga uut omanikku näinud. „Muidugi võivad aktsionärid müüa vabas riigis aktsiaid. Kui kellegagi on kokkuleppe tehtud, siis nii on. Eks kunagi antakse meile ka sellest teada,“ rääkis Hasselbach.
  „Kui mind pandi juhatusse, oli Milstrandi üheks aktsionäriks N-Terminal Grupp. Siis leiti, et see aktsiate osa võiks liikuda, esialgu läks see N-Terminal Investi ja siis NarTesti kätte. Et keegi tahab aktsiapakki edasi liigutada, siis meile ilmselt teatatakse sellest,“ selgitas Hasselbach. Tema sõnul ei muuda omanike vahetus ettevõtte senist tegevust, töökorraldust ega strateegiat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Luurelennukite tellimus Rootsilt viis SAABi aktsia lendu
Rootsi tellimus kahele luurelennukile GlobalEye viis lennukitootja SAABi aktsia täna Stockholmi börsil tõusule.
Rootsi tellimus kahele luurelennukile GlobalEye viis lennukitootja SAABi aktsia täna Stockholmi börsil tõusule.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.