Väinu Rozental • 15. jaanuar 2011 kell 13:46

Eestimaa Roheliste esinumbrid on Aleksei Lotman ja Eerik-Niiles Kross

Eestimaa Roheliste üleriigilises nimekirjas 2011. aasta riigivalimistel on selgunud neli esimest, kelleks on Aleksei Lotman, Eerik-Niiles Kross, Marek Strandberg ja Artur Talvik.

Kärajatel valitseb rahulik koostöömeeleolu, edastas erakond paarkümmend minutit tagasi oma pressiteates.

Esitatud ettepanekud arutati ühiselt läbi ja otsustati, et kandidaatide reastamine saab üleriiklikus nimekirjas olema nn tõmbluku meetodil ehk kandidaadid reastatakse vaheldumisi erakonnaliikmetest ja vabadest kodanikest kandidaatidest ning alustatakse erakonnaliikmest.

Kärajad lõppesid kell 17 ja nimekirja sai esitosin: Aleksei Lotman, Eerik-Niiles Kross, Marek Strandberg, Artur Talvik, Valdur Lahtvee, Pille Tomson, Peep Mardiste, Madis Melzar, Toomas Trapido, Urmas Hallika, Triin Veber ja Kaarel Tarand.

Nimekiri täpsustub eelolevaks neljapäevaks.

 

 

 

Hetkel kuum