Ilvese kriitikat Ansipi aadressil WikiLeaksi memodes pole

Indrek Kald 28. jaanuar 2011, 09:08

WikiLeaksi kaudu lekkinud USA Tallinna saatkonna memodes pole president Toomas Hendrik Ilvese kriitikat peaminister Andrus Ansipi aadressil.

Mis puutub Andrus Ansipisse, siis talle ei ole Toomas Hendrik Ilvese suust Postimehe käsutuses olevates materjalides mingeid hinnanguid antud. Muid Ansipi-kriitilisi hinnanguid andmebaasis on, kirjutas täna memosid avaldama hakanud Postimees.

Eilne Äripäev kirjutas, et presidendi kantselei Kadriorus on mures memodesse sattunud Ilvese emotsionaalsete hinnangute pärast Eesti riigijuhtidele. "USA administratsioon on Eesti presidenti informeerinud, et lekkinud dokumentide seas on memod, kus Ilves on värvikalt kirjeldanud Rüütlit ja Ansipit," ütles Delfi allikas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. January 2011, 09:08

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing