Selgusid aasta ajakirjaniku nominendid

Aivar Hundimägi 21. veebruar 2011, 21:10

Täna õhtul valiti aasta ajakirjaniku nominentideks MK-Estonia ajakirjanik Oksana Avdejeva, Äripäeva ajakirjanik Koit Brinkmann, Postimehe ajakirjanik Tuuli Koch ja Eesti Päevalehe ajakirjanik Rein Sikk.

Peatoimetajatest ja meediaekspertidest koosnev Eesti Ajalehtede Liidu žürii valis nominendid kaheksa ajakirjaniku hulgast. Võitja avalikustatakse 4. märtsil toimuval pidulikul tseremoonial.
Eesti Ajalehtede Liidu ajakirjanduspreemiate konkursi peaauhind "Aasta ajakirjanik 2010“ antakse kirjutavale ajakirjanikule tema viimase aasta väljapaistva töö eest. Preemia suurus on 4473,82 eurot (70 000 krooni, neto) ja sellele lisandub hinnaline meene.
Aasta ajakirjaniku žüriid juhtis Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel. Žüriisse kuulusid Postimehe peatoimetaja Merit Kopli, Eesti Päevalehe peatoimetaja Lea Larin, Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg, Maalehe peatoimetaja Aivar Viidik,
Eesti Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemägi, Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha, Nädalise peatoimetaja Tõnis Tõnisson, Lääne Elu peatoimetaja Ivar Soopan, BNSi peatoimetaja Ainar Ruussaar ja Tartu Ülikooli õppejõud Tiit Hennoste.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2011, 21:10
Otsi:

Ava täpsem otsing