Egiptuse võimupöördel hukkus 384 inimest

Anne Oja 24. veebruar 2011, 14:09

Egiptuse võimupöörde eel puhkenud rahutustes hukkus 384 inimest, 6467 sai aga kehavigastusi.

Egiptuse tervishoiuministeeriumi juht Sameh Farid ütles, et need numbrid pole veel lõplikud, kuna kannatanute ravi jätkub. Kümned neist on siiani haiglas ja saavad ravi riigi kulul, vahendas Agence France-Presse. Teadmata kadunud on aga sadu egiptlasi.

Massirahutused algasid Egiptuses jaanuarikuus ja kestsid 11. veebruarini, kui president Hosni Mubarak ametist lahkus. Parlament saadeti laiali, uue parlamendi valimiseni kuue kuu pärast juhib riiki sõjavägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. February 2011, 14:09

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing