• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Estonian Airi uus juht: keeran uue lehekülje

  "Teros leidsime otsitud rahvusvahelist lennunduskogemust omava tegevjuhi, kellel on ärivaistu ja strateegilist mõtlemist," kommenteeris Soome majanduslehele Kauppalehti uue tegevjuhi valikut ettevõtte nõukogu esimees Joakim Helenius.
  Taskila ütles ajalehele, et tema plaan on arendada sihtkohtade valikut, lisades otselende Eestist.
  Logistikauudised kohtus lennufirma uue presidendiga Estonian Airi kontoris, et uurida, kuidas Taskila üldse Eestisse sattus ja millised on tema tegevusplaanid uues ametis.
  Taskila kutsusid Eesti lennufirmat juhtima peakütid. Kuna Estonian Airi olukord on praegu keeruline, tehti uue presidendi sõnul talle väga ahvatlev pakkumine, mille ta ka vastu võttis. "airBalticust lahkusingi seetõttu, et mulle anti hea võimalus hakata juhtima Estonian Airi, millega saan alustada täiesti puhtalt lehelt," ütles Taskila.
  Hea pakkumine Estonian Airilt. Taskila on varem olnud seotud väga mitme suure lennufirmaga. Küsisin, kas tal on varem ka unistanud Estonian Airi juhiks saada. "Mul on alati olnud unistus saada lennufirma tegevjuhiks. Ma olen varem ka mõnest pakkumisest loobunud, aga see (Estonian Airi presidenti koht - toim) oli minu jaoks hea pakkumine," sõnas ta.
  Ta ütles, et on ammu otsinud kohta, kuhu perega elama asuda, ning on veendunud, et Eesti on selleks sobiv koht.
  Taskila vabandas, et tema eesti keele sõnavara ei ole veel suur, kuid alates selle nädala algusest on ta aktiivselt eesti keelt õppima asunud ja kuulab seda õppekassettidelt.
  Esimene asi, mille uus president ette võtab, on uus strateegia. Seoses sellega avalikustas ettevõte eile ka uue kampaania "Minu Estonian Air", milles nad tahavad saada võimalikult palju tagasisidet nii lennufirma klientidelt kui ka partneritelt.
  "Strateegiast ma veel konkreetselt rääkida ei saa, sest seda hakkan alles välja töötama. Tagasiside, mis meile antakse, on üks oluline alus, millele strateegia väljatöötamises toetuda tahan," rääkis Taskila. Ühes on ta aga kindel - Estonian Air on väike firma ning edukuse nimel peab firma suuremaks kasvama. "Seda me veel ei tea, kas kasvame suuremaks sihtkohtade arvu suurendamise või millegi muu toel, aga kasvueesmärgi oleme endale seadnud," rõhutas Taskila.
  Tegutseda tuleb mõistlikult. "Estonian Air väljus tugevana ajaloo suurimast kriisist, mis mõjutas kogu lennundust, ja on heal positsioonil äri laiendamiseks. Me alustame liinivõrgustiku arendamisega, et pakkuda senisest rohkem otseühendusi Eestist ja Eestisse. Et olla oma tegevuses edukad, peame saama paremateks kuulajateks ja tegutsema mõistlikult, et hoida tasakaalu ootuste ja võimaluste vahel," selgitas Taskila.
  Järgmisel kolmapäeval teeb Taskila Estonian Airi lähematest plaanidest ettekande. "Olge valvel, võib-olla saame juba järgmisel nädalal teatada positiivseid uudiseid näiteks uute sihtkohtade kohta," vihjas Taskila.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Toidutööstuse juht: uus reaalsus on oluliselt kallim
Väga tõenäoliselt mõjutab alanud toormete hinnaralli toiduhindu nii sügisel kui ka 2023. aastal, kirjutab toidutööstusettevõtte Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Väga tõenäoliselt mõjutab alanud toormete hinnaralli toiduhindu nii sügisel kui ka 2023. aastal, kirjutab toidutööstusettevõtte Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Homsest saab kaubelda Punktide aktsiatega
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Netflix koondas tulude langemise tõttu 150 inimest
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Soome suur automüüja läks rootslastele
Soome autokaubanduses toimuvad suured muutused, sest üks selle peamisi tegijaid Laakkoneni autokontsern müüakse kogu tegevusega Rootsi, kirjutab Kauppalehti.
Soome autokaubanduses toimuvad suured muutused, sest üks selle peamisi tegijaid Laakkoneni autokontsern müüakse kogu tegevusega Rootsi, kirjutab Kauppalehti.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.