Apple süüdistab HTC-d patentide rikkumises

Rainer Saad 12. juuli 2011, 10:37

Aasia suuruselt teine nutitelefonide valmistaja HTC on Apple'i arvates rikkunud nende patente, vahendab Bloomberg.

Apple väidab, et HTC rikub viite patenti, mis puudutab tarkvara, kasutajaliideseid kaasaskantavatele seadmetele, riistavara puuteekraani ja liikumisandureid, on kirjas 8. juulil esitatud Apple'i kaebuses USA Rahvusvahelisele Kaubanduskomisjonile. HTCd võib oodata ees nutitelefonide ja nende uue tahvelarvuti Flyer impordikeeld USA turule.

Apple, kes esitas 5. juulil Kaubanduskomisjonile kaebuse Samsung Electronics Co. kohta, kaasab rohkem vahendeid lahinguks, mida peetakse tahvelarvutite turul.

Möödunud nädalal teatas HTC, et firma teise kvartali puhaskasum enam kui kahekordistus, küündides 608 miljoni dollarini. Bloombergi küsitletud analüütikud prognoosisid kasumiks keskmiselt 470 miljonit dollarit.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. July 2011, 10:37
Otsi:

Ava täpsem otsing