Indrek Kald • 27. september 2011 kell 7:38

Politsei tabas Savisaare kihutamiselt 137 km/h

Tallinna linnapea Edgar Savisaar jäi pühapäeva õhtul politseile vahele lubatud kiiruse ületamisega 47 km/h võrra. Raepressi teatel kahetseb linnapea juhtunut.

Savisaar ületas kiirust Tallinna-Narva maantee 60. kilomeetril, sõites 90 km/h alas kiirusega 137 km/h, vahendas ERRi uudisteportaal politseiinfot. Linnapead ootab rikkumise eest ka rahatrahv, arest või juhtimisõiguse äravõtmine kuni 12 kuuks.

Linnapea vabandab avalikkuse ees oma eksimuse pärast ja lisab kommentaariks, et õhtusel ajal enda ees paremal mitmeid peatunud autosid nähes ületas ta nendest möödasõiduga antud kohas lubatud piirkiirust. "Kahetsen juhtunut. Taoline teguviis ei ole õigustatav ja kutsun endiselt üles kõiki liiklejaid jälgima liikluseeskirja," märkis ta.

Antud liiklusrikkumise eest määratakse Savisaarele karistus lähema kuu aja jooksul.

Hetkel kuum