• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: 1% langus

  USA aktsiabörsid on kauplemas 1% all kui täna avaldatud majandusandmed ja ettevõtete 3. kvartali tulemused ei valmistanud investoritele rõõmu.

  Dow Jones: 11811    -102    -0,86%Nasdaq: 2672    -27    -1,02%S&P 500: 1241    -13    -1,04%
  Dow Jones Industrial Average suurimad langejad olid 3M: 77,64 (-5,52%) ja United Technologies: 75,14 (-1,97%). Eilne suurim tõusja Caterpillar kaupleb täna 1,7% all. S&P 500 sektoritest langesid enim pangad ja tööstusettevõtete aktsiad. CBOE volatiilsusindeks VIX, mis mõõdab börside hirmumeeleolusid kaupleb üle 30.
  USA eluasemete hinnad tõusid augustis 0,2% vastavalt S&P/Case-Shilleri indeksile. Majandusteadlased olid oodanud 0,1% tõusu. Tarbijakindlus langes 2 ja poole aasta madalaimale tasemele. Indeks, mis mõõdab tarbijate käitumist langes 39,8-ni, võrreldes septembriga kui indeksi väärtus oli 46,3. Majandusteadlased olid oktoobriks oodanud indeksi tõusu 46,0-ni. 
  DuPont on kauplemas pool protsenti kõrgemal kui teatas paremast kvartalikasumist. DuPont tõstis ka enda kasumiprognoosi. Deutsche Bank on kauplemas 0,2% plussis kui finantshiiglane teatas paremast kui oodatud kasumist. Rivaal UBS tõusis 0,8% kui pank teatas väiksemast kui oodatud kasumi langusest. Netflixi aktsia on langenud 35% ning kukkus 18 kuu madalaimale tasemele kui internetifilmide ettevõte kaotas rohkem kliente kui oodatud.
  Amazon ja Broadcom teatavad enda 3. kvartali tulemused täna peale börsipäeva.
  Kulla hind tõusis 27 dollarit kui unts maksis 1679. Kulla hinda tõstis investorite optimism Euroopa võlakriisi lahenduse pärast ning nõrgem dollar.
  Brent tooranfta langes 0,8% kui levis kuulujutt nagu oleks homne euroala ministrite tippkohtumine ära jäetud. Nõrgem dollar kergitas U.S. Light, sweet toornafta hinda, mis tõusis 2,5%, barreli hind 93,08 dollarit.
  Dollarindeks, mis mõõdab USA dollari käekäiku 6 suurima valuuta vastu kaupleb pisut üle 76.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.