• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Xeroxi kasum kasvas 28%

  Printerite müüki ja äriteenust pakkuv Xerox Corporationi 3. kvartali kasum kasvas 28% kui kliendid olid nõus rohkem kulutama.

  Xeroxi puhaskasum tõusis 320 miljoni dollarini või 22 senti aktsia kohta. Möödunud aasta samal ajal teenis ettevõte 250 miljonit dollari või 17 senti aktsia kohta. Käive kasvas 2,9% 5,58 miljardi dollarini. Analüütikud olid käibeks oodanud 5,59 miljardit dollarit.
  Xerox ostis eelmine aasta Affiliated Computer Services (ACS) Inc, millega keskendutakse ettevõtte teenustele. Xerox ütles, et plaanib ostuga kolme aasta jooksul hoida kokku 375 miljonit dollarit.
  „ACS ostmisega on Xeroxi positsioon hea globaalses ärikeskkonnas,” ütles Jim Kelleher, Argus Researchi analüütik.
  Xerox kärpis enda selle aasta kasumiprognoosi 1,08-1,11 dollarini aktsia kohta eelnevalt 1,07-1,12 dollarilt. Analüütikud ootavad aasta kasumiks 1,08 dollari aktsia kohta. Xerox ootab 4. kvartali kasumiks 32-35 senti aktsia kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.