• Jaga lugu:

  Enn Veskimägi: ELi otsus ei muuda midagi

  Sellega muutub vaid pealkiri, mitte sisu, kommenteeris tööandjate keskliidu juht, ASi Standard omanik Enn Veskimägi ELi riigi- ja valitsusjuhtide kokkulepet kirjutada 50% Kreeka võlgadest korstnasse.

  "See otsus ei muuda suurt midagi ei Kreekas ega kogu mehhanismis, mida üritatakse ravida," rääkis ta. "Olukord Kreekas ei parane enne, kui seal ei muudeta seadusandlust ega loobuta heaolust, mida nad laenu eest kogu aeg saanud on. Nagu teada, streigib ju selle vastu kõige enam avalik sektor ehk see, kes tegelikult peaks asja nii-öelda ellu viima. Kui juba rahandusministeeriumi ametnikud streigivad, siis on lootusetu, et olukorras üldse midagi muutuks," lisas Veskimägi.
  Euroala riigid leppisid läinud öösel Brüsselis kokku Kreeka võlgade osalises kustutamises. Pangad peavad loobuma 50 protsendist nõudmistest. Võlgade kustutamine tähendab Kreeka võlakoorma kergendamist umbes saja miljardi euro võrra.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.