• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vabariiklased plaanivad 2,2 triljoni dollarilist kärbet

  Vabariiklased plaanivad ulatuslikku 2,2 triljoni dollarilist eelarvepuudujäägi kärbet, mis tähendaks kulude kärbet eakate ja vaeste tervishoiuprogrammidele ning maksumuudatusi, mis peaksid aitama kaasa majanduse elavnemisele.

  Plaani käisid välja Vabariiklased, kes kuuluvad ka kongressi „superkomiteesse”, mille ülesanne on tegeleda eelarvepuudujäägi vähendamisega. Kongressi Esindajatekoja spiiker John Boehner ütles ajakirjanikele, et eelkõige tuleks keskenduda toetusprogrammide kärpimisele ning lükkas ümber edasiste kaitsekulutuste vähendamise.
  „Kohustuslikud kulutused moodustavad 2/3 eelarvest ning me peaksime keskenduma sellele,” ütles Boehner.
  Kohustuslikud kulutused on erinevad meditsiinikulud, sotsiaalkindlustus ja toidutalongideprogramm vaestele. Samuti hõlmab see riigitööliste pensioniplaani.
  Allikate sõnul hõlmab Vabariiklaste plaan 785 miljardit dollarit kohustuslikke kärpeid. 685 miljardit sellest tervishoiule ning 100 miljardit muudele tervisega seotud kulutustele. Lisaks on veel 400 miljardi dollariline kulutuste vähendamise programm, mis hõlmab teisi kohustuslikke kulutusi nagu riiklikke pensione ja toidutalonge.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.