• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kreeka opositsioon: Papandreou peab lahkuma

  Kreeka poliitilised parteid peavad hiljemalt esmaspäevaks jõudma vahevalitsuse peaministrikandidaadis kokkuleppele, ütles pühapäeval valitsuse pressiesindaja, andes lootust, et kaks suuremat parteid on nihkumas konsensusele lähemale.

  Wall Street Journal tsiteeris Elias Mossialost, kelle sõnul on sotsiaaldemokraatidel ja opositsioonis oleval Uue Demokraatia parteil ühisosa, mis võimaldab ehk pühapäeva õhtuks laias laastus kokkuleppele jõuda.
  „Ma arvan, et täna on edasi liigutud. Kas meil kulub kogu öö, see on iseküsimus. Täna tuleb aga üldises raamistikus kokku leppida, et homme detailide kallale asuda,“ ütles Mossialos.
  Uue Demokraatia partei liider Antonis Samaras kordas täna pärast kohtumist Kreeka presidendi Karolos Papouliasega, et peaminister George Papandreou peab tagasi astuma. Sellisel juhul on Samaras valmis sotsidega koalitsioonikõnelusi pidama.
  „Asjaolu, et Papandreou pole tagasi astunud, blokeerib kõik võimalikud lahendused,“ ütles Samaras.
  Papandreou on pühapäeva õhtuks - enne euroala rahandusministrite kohtumist uue nädala hakul, kokku kutsunud valitsuse istungi. "Papandreou wants to end the deadlock today. He will inform the cabinet of his decisions. He may step down today," the official said Sunday. Võimalik, et kohtumise järel teatab Papandreou tagasiastumisest.
  "Papandreou tahab patiseisu täna lõpetada. Ta annab oma otsustest valitsusele teada. Ta võib täna tagasi astuda," ütles üks sotsiaaldemokraatliku partei liige. Valitsuse pressiesindaja aga teatas juba, et tänast valitsuse istungit juhib Papandreou viimast korda peaministrina.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Lemmit Kaplinski: Tartu peab olema ka tööta-end-rikkaks-linn
Kutsume Tartu ettevõtjaid üles leppima kokku ja ühinema väärika palga deklaratsiooniga ja tagama, et Lõuna-Eestil on jõudu pakkuda ettevõtluses sisulist konkurentsi teistele Eesti piirkondadele, kirjutab Tartu linnavolikogu esimees ja sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Lemmit Kaplinski vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kutsume Tartu ettevõtjaid üles leppima kokku ja ühinema väärika palga deklaratsiooniga ja tagama, et Lõuna-Eestil on jõudu pakkuda ettevõtluses sisulist konkurentsi teistele Eesti piirkondadele, kirjutab Tartu linnavolikogu esimees ja sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Lemmit Kaplinski vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kulla hind langeb rahatrüki vähendamise ootuses
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.