Rainer Saad • 6. detsember 2011 kell 17:52

BofA investeerimispangandus on näitamas paranemise märke

Bank of America tegevjuht Brian T. Moynihan ütles, et panga investeerimispangandus on elavnenud, pärast 70%-list kauplemiskäibe kukkumist 3. kvartalis, kirjutab Bloomberg.

„Me oleme neljandas kvartalis näinud paremaid tulemusi ja eks näis kuidas aasta lõppeb,” ütles Moynihan New Yorgis peetud pressikonverentsil. 

Bank of America kauplemiskäive kukkus 3. kvartalis 1,07 miljardini, kui arvata välja raamatupidamistulu, valuuta, toorainete ja aktsiate tootlus. Thomas K. Montagile, kes juhib Bank of America turgude osakonda, oli selle aasta kolmas kvartal esimene kaotuskvartal pärast 2009. aastat kui Merrill Lynch üle võeti. Aktsia- ja võlakirjaturge rõhus Standard & Poor’si USA riigireitingu kärbe ning võlakriis Euroopas.

Moynihan ütles, et Euroopa on mõjutanud praeguste kapitaliturgude käitumisdünaamikat. „Pealkirjad Euroopast mõjutasid turgude käitumist. Meil on veel palju teha, et saada tagasi normaalsed kapitalituru tingimused.”

Bank of America aktsia on see aasta kõvasti kannatanud. Aasta alguses maksis aktsia 15,31 dollarit, tänase seisuga 5,80 dollarit. Selle aasta kõige madalam hind on olnud 5,03 dollarit.

Hetkel kuum