• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BofA investeerimispangandus on näitamas paranemise märke

  Bank of America tegevjuht Brian T. Moynihan ütles, et panga investeerimispangandus on elavnenud, pärast 70%-list kauplemiskäibe kukkumist 3. kvartalis, kirjutab Bloomberg.

  „Me oleme neljandas kvartalis näinud paremaid tulemusi ja eks näis kuidas aasta lõppeb,” ütles Moynihan New Yorgis peetud pressikonverentsil. 
  Bank of America kauplemiskäive kukkus 3. kvartalis 1,07 miljardini, kui arvata välja raamatupidamistulu, valuuta, toorainete ja aktsiate tootlus. Thomas K. Montagile, kes juhib Bank of America turgude osakonda, oli selle aasta kolmas kvartal esimene kaotuskvartal pärast 2009. aastat kui Merrill Lynch üle võeti. Aktsia- ja võlakirjaturge rõhus Standard & Poor’si USA riigireitingu kärbe ning võlakriis Euroopas.
  Moynihan ütles, et Euroopa on mõjutanud praeguste kapitaliturgude käitumisdünaamikat. „Pealkirjad Euroopast mõjutasid turgude käitumist. Meil on veel palju teha, et saada tagasi normaalsed kapitalituru tingimused.”
  Bank of America aktsia on see aasta kõvasti kannatanud. Aasta alguses maksis aktsia 15,31 dollarit, tänase seisuga 5,80 dollarit. Selle aasta kõige madalam hind on olnud 5,03 dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Emiraatide investorid toovad New Yorgis börsile kiibitootja
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.