Alyona Stadnik • 9. märts 2012 kell 13:39

Ettevõtja: investorid on Eestis nagu imede väljal

Tuleb tunnistada, et investorid on täna Eestis nagu imede väljal, nagu ruletimängijad. On vaja otsuseid, et investeeringud Eestisse tuleksid ja siia jääksid, lausus laadungikäitlusettevõtte ASi DBT juhatuse esimees Vladimir Volohhonski tänasel tööandjate keskliidu konverentsil "Tuulelohe lend".

Rääkidest majanduskriisist märkis Volohhonski, et inimesed peavad oskama kõigega arvestada ning mõistlikult rahaga ümber käima. "Meie investeerisime kriisi ajal."

"Kriisi ajal ei tohiks arvata, et kõik laguneb, tuleks otsida võimalust, kuidas kriisi ära kasutada. Kriis annab paljudele võimaluse tõusta ja areneda. Kriisis ei tohi seisma jääda, tuleb investeerida ja kasutada ära meie geograafiline asukoht,“ märkis Volohhonski.

Volohhonski arvates ei tohiks et karta konkurentsi. „Mäletan aega, kui töötasin Tallinna Sadamas ja minu tööks oli reisijateveo suurendamine. Tõime siia Silja Line´i. Tallink ja teised olid sellele vastu. Kuid vaadake seisu nüüd. Meil on neli suurt terminali, Tallink on ära ostnud Silja Line´i. Tähendab, ei tohi karta konkurentsi, vaid tuleb see ära kautada,“ meenutas Volohhonski.

 

 

Hetkel kuum