Romet Kreek • 26. märts 2013 kell 13:09

Steve Forbes: Küpros on õnnetus meile kõigile

Forbesi peatoimetaja Steve Forbesi sõnul võib abipakett päästa Küprose, kuid saaga ei ole läbi.

Küprosel on pangad jätkuvalt suletud, kuna kardetakse pangajooksu. Forbesi sõnul jääb mure püsima pikaks ajaks, kuna abipaketi vastuvõtmine võib lüüa kindlustunnet.

Enne, kui abipaketis jõuti kokkuleppele, teatas Forbes, et Küpros võib saada meie kõigi jaoks õnnetuseks, kuna püütakse konfiskeerida hoiustajate raha. Kuid kuna kindlustatud hoiustajate raha kallale siiski ei minda, kas õnnetus on siis väiksem?

„Tegelikult ei ole,“ ütles ta Finance Yahoo saates "The Daily Ticker". „Nüüd poliitikud ei peatu kriisis enam mis tahes varade konfiskeerimisest, mis neile käeulatusse satuvad. See tekitab rohkem muret, mis hakkab tulevastes kriisides toimuma.“

Hetkel kuum