28. oktoober 2013 kell 21:00

Olympicult rekordkasum

Olympic Entertainment Group suurendas kolmandas kvartalis võrreldes möödunud aastaga käivet ja kasumit. Kasiinofirma emaettevõtja kasum kasvas sealjuures rekordkõrge tasemeni ja ületas analüütikute ootusi.

Puhaskasumi emaettevõtja osa kasvas kolmandas kvartalis 7,33 miljonilt 8,63 miljonile ­eurole, mis on uus rekordkõrge tase. Eelmine rekord jääb 2006. aasta III kvartalisse, mil kasiinofirma emaettevõtja puhaskasum oli 8,5 miljonit eurot.

Investeerimispanga Finasta analüütik Tadas Povilauskas näeb kolmanda kvartali tulemuste taustal Olympicu aktsiale edasist tõusupotentsiaali. “Oleme OEG aktsia suhtes positiivselt meelestatud. Kuigi meil ametlikku soovitust pole, on see mitteametlikult “osta”,” tunnistas ta.

“Vaatamata praegusele olukorrale, kus võetakse kasumit, saab aktsia rohkem tähelepanu siis, kui neljanda kvartali tulemused on sarnased kolmanda kvartaliga,” ütles Povilauskas. “OEG näitas oodatust paremaid tulemusi ning oleme üllatunud, et paranemine näib olevat väga kindel.”

Hetkel kuum