• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olympicult rekordkasum

  Olympic Entertainment Group suurendas kolmandas kvartalis võrreldes möödunud aastaga käivet ja kasumit. Kasiinofirma emaettevõtja kasum kasvas sealjuures rekordkõrge tasemeni ja ületas analüütikute ootusi.

  Puhaskasumi emaettevõtja osa kasvas kolmandas kvartalis 7,33 miljonilt 8,63 miljonile ­eurole, mis on uus rekordkõrge tase. Eelmine rekord jääb 2006. aasta III kvartalisse, mil kasiinofirma emaettevõtja puhaskasum oli 8,5 miljonit eurot.
  Investeerimispanga Finasta analüütik Tadas Povilauskas näeb kolmanda kvartali tulemuste taustal Olympicu aktsiale edasist tõusupotentsiaali. “Oleme OEG aktsia suhtes positiivselt meelestatud. Kuigi meil ametlikku soovitust pole, on see mitteametlikult “osta”,” tunnistas ta.
  “Vaatamata praegusele olukorrale, kus võetakse kasumit, saab aktsia rohkem tähelepanu siis, kui neljanda kvartali tulemused on sarnased kolmanda kvartaliga,” ütles Povilauskas. “OEG näitas oodatust paremaid tulemusi ning oleme üllatunud, et paranemine näib olevat väga kindel.”
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.