• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Peter Hunt lennutab golfarid Soomest-Rootsist Saaremaale

  Kuressaare golfiväljaku omanik Peter Hunt soovib suvel lennukiga Saaremaale tuua viie kuni seitsme tšarterreisi jagu Soome ja Rootsi golfituriste.

  Hunt kinnitas Meie Maale, et läbirääkimised käivad mitme lennufirmaga, sealhulgas Flybega. Üks kindel stardilennuväli paistab olevat Hundi Rootsi kodulinna Norrköpingi oma. "See on ka otse üle mere tulek," selgitas ta.
  Nagu Hunt mõista andis, on tähtis muidugi ka see, kui head hinda reisibüroo saab pakkuda, see aga sõltub suuresti kokkulepetest Saaremaa hotellidega. Hundi sõnul on tal kindel soov need katsed turismivallas ära teha ning alustada heal juhul juba maikuus.
  Saarte Hääl kirjutas, et tšarterreiside korraldamisest golfimängijatele on räägitud juba aastaid. Eelmised Saaremaa Golfi omanikud sellega hakkama ei saanud. On olnud üksikuid väikesi golfisõprade lende, kuid mitte midagi regulaarset ega plaanitut.
  "Lõppenud hooaeg Saaremaa Golfi silmas pidades ei läinud väga hästi ega väga halvasti. Usun, et uus hooaeg puhub ärile elu sisse. Hetkel on lendude ajakavast siiski natuke vara rääkida. Ise olen läbi rääkinud reisibüroodega, et leida tulijad ja teha seejärel koostööd Kuressaare hotellidega," selgitas Hunt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Emiraatide investorid toovad New Yorgis börsile kiibitootja
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.