Indrek Kald • 29. jaanuar 2014 kell 8:19

Peter Hunt lennutab golfarid Soomest-Rootsist Saaremaale

Kuressaare golfiväljaku omanik Peter Hunt soovib suvel lennukiga Saaremaale tuua viie kuni seitsme tšarterreisi jagu Soome ja Rootsi golfituriste.

Hunt kinnitas Meie Maale, et läbirääkimised käivad mitme lennufirmaga, sealhulgas Flybega. Üks kindel stardilennuväli paistab olevat Hundi Rootsi kodulinna Norrköpingi oma. "See on ka otse üle mere tulek," selgitas ta.

Nagu Hunt mõista andis, on tähtis muidugi ka see, kui head hinda reisibüroo saab pakkuda, see aga sõltub suuresti kokkulepetest Saaremaa hotellidega. Hundi sõnul on tal kindel soov need katsed turismivallas ära teha ning alustada heal juhul juba maikuus.

Saarte Hääl kirjutas, et tšarterreiside korraldamisest golfimängijatele on räägitud juba aastaid. Eelmised Saaremaa Golfi omanikud sellega hakkama ei saanud. On olnud üksikuid väikesi golfisõprade lende, kuid mitte midagi regulaarset ega plaanitut.

"Lõppenud hooaeg Saaremaa Golfi silmas pidades ei läinud väga hästi ega väga halvasti. Usun, et uus hooaeg puhub ärile elu sisse. Hetkel on lendude ajakavast siiski natuke vara rääkida. Ise olen läbi rääkinud reisibüroodega, et leida tulijad ja teha seejärel koostööd Kuressaare hotellidega," selgitas Hunt.

Hetkel kuum