Armastus on hindamatu kingitus

10. aprill 2014, 00:00

Hea Äripäeva Peo- ja Pulmalehe lugeja! Te hoiate käes juubelihõngulist erilehte, sest täpselt 5 aastat oleme jaganud Teile vahvaid soovitusi, kuidas oma elu üht ilusaimat päeva – pulmapäeva – korraldada.

Iga aastaga on erileht aina kosunud, sest oleme kaasanud aina uusi oma ala korüfeesid, kes üht või teistpidi pulmatemaatikaga seotud ja kellest igaüks on põhjalikult andnud ülevaate, kuidas noorpaaril oleks parim viis tegutseda sel teel, mida elus astutakse vaid kord.

Teile mõeldes, armsad tänased ja tulevased noorpaarid, on 12. aprilliks ellu kutsutud TEEMAPÄEV Tallinna Perekonnaseisuametis.

Tänases erilehes räägimegi noorpaaridele mõeldud TEEMAPÄEVAST Tallinna Perekonna-seisu­ameti juhataja Karin Kasega, räägime pulmafotograafiga, abielusõrmustest, pulmatranspordist, räägime moesalongi omanikuga pulmariietest ja pulmaaksessuaaridest ning lööme lahti teemade kaupa kõik pulmasegmendid.

Nagu varasematelgi aastatel, on ka sel suvel abielluvaid noorpaare päris palju, sest õnneks igatseb enamik meist usaldusväärseid, stabiilseid ja kestvaid suhteid. Mehe ja naise kooselu on alati olnud vastuoluline. Kunagi pole olnud ta lihtne, seda näitab ka ajalugu. Parima õnneretsepti valemi avaldas kunagi sakslanna Erika Westphal oma 48 abieluaasta kohta: “Abielu on nagu ehitusplats. Saad materjali ja hakkad ehitama. Selge, et vahetevahel tuleb teha remonti ning veidi ümber ehitada.”

Headus sünnitab headust ja ilu sünnitab ilu – Eesti külmas kliimas on need väärtused tuhmunud. Viibisin kuu aega tagasi Koh-Tao saarel Tai Kuningriigis, mida kutsutakse tuhandete naeratuste maaks. Võib-olla alati paistev päike teeb sealsed inimesed naeratavalt rõõmsaks ja teenindavalt lahkeks, aga meil on Eestis veel palju neilt õppida, kuidas klienti selliselt teenindada, et kokkulepped peavad kõik vett ja kõik toimub rõõmsalt rahulikus õhustikus.

Pulmapeo kuningas ja kuninganna on noorpaar, see on nende pidu. Imeilus päev, elu tähtsündmus, mille korraldamise nimel tasub pingutada. Pulmade laabumine, pidulikkus, ilu ja sundimatus on väravaks paljudele järgnevatele pere ühisettevõtmistele ning mälestustele.

Mina olen pulmakorraldajana tegutsenud 12 aastat ja võin julgelt öelda, et jah, see on mulle töö, aga see on töö, mida ma teen avatud südame ja suure huviga. Püüan igale uuele noorpaarile läheneda individuaalselt, kuulan nende unistusi ja siis paneme ühise koostöö tulemina kokku rätsepaõmbluse täpsusega pulmakorralduse.

Häid lugemisnaudinguid! Ja kui tekivad küsimused, siis teadke, et särasilmsel ja heatujulisel pulmakorraldajal on Teile alati vastused olemas!

Teie pulmakorraldaja

Tiia Tamberg, peoteenindus- ja dekoratsioonifirma TT Product OÜ juhataja,

tel +372 525 9144,

www.estonianweddings.eu, www.florist.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. April 2014, 15:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing