Maailma menukaim jalgpalliklubi vallandas peatreeneri

1321-aripaev 22. aprill 2014, 11:10

Maailma menukaim ning jõukuselt esikolmikusse mahtuv jalgpalliklubi Manchester United vallandas peatreeneri, šotlase David Moyesi.

Mullu, pärast legendaarse Alex Fergusoni pensionile jäämist, ManU etteotsa määratud Moyesi käe all on klubi tabanud allakäik. Eestlastegi seas populaarne vutisats langes Euroopa Meistrite liigas juba veerandfinaalis ning koduses Premier liigas asutakse neli mängu enne lõppu alles seitsmendal kohal, mis tähendab, et tuleval aastal jääb Inglismaa parima teenistuega klubi Euroopa tugevaimast sarjast eemale.

Moyesiga sõlmiti eelmisel aastal leping kuueks aastaks koguväärtuses 30 miljonit eurot. "David Moyes on Manchester Unitedi juurest lahkunud. Klubi tahab Moyest tänada raske töö, aususe ja terviklikkuse eest, mis ta endaga kaasa tõi," seisis täna klubi kodulehe lühikeses pressiteates.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. April 2014, 13:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing