Kiirabitüli sai riigikohtus lahendi

21. juuli 2014, 11:45

Pikalt kestnud kohtuvaidlus Ida-Virumaa kiirabiteenuse osutamise konkursi tulemuste pärast sai lõpu sellega, et riigikohus ei võtnud SA Ida-Virumaa Kiirabi apellatsioonkaebust menetlusse.

Varem on halduskohus tunnistanud, et Karell Kiirabi võit on seaduspärane, ning sama meelt oli ka ringkonnakohus. Seni kui kohtuvaidlus kestis, jätkas teenuse osutamist esmase õiguskaitse rakendumisel SA Ida-Virumaa Kiirabi. 23. septembrist leping lõpeb ning tervisekaitseamet sõlmib uue.

Kuna Ida-Virumaa Kiirabi on kinnitanud, et nad ei anna konkursi võitnud ettevõttele üle ei oma töötajaid, varustust ega kiirabibaase, tuleb Karell Kiirabil alustada Ida-Virumaal nullist. Ettevõtte teatel saavad nad tähtajaks kõik korda.

Loe pikemalt Põhjarannikust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. July 2014, 13:29
Otsi:

Ava täpsem otsing