• Jaga lugu:

  Berlusconi müüs legendaarse jalgpalliklubi hiinlastele

  Ac Milani mängijadFoto: EPA

  Itaalia ärimees ja endine peaminister Silvio Berlusconi müüs tuntud jalgpalliklubi AC Milani Hiina konsortsiumile, vahendab CNN Money.

  Tehingu hinnaks kujunes 740 miljonit eurot (820 miljonit dollarit). Vaatamata hiljutisele ebaedule on AC Milan Euroopa üks edukamaid jalgpalliklubisid. Klubi on võitnud Euroopa Liiga ja Meistrite Liiga seitse korda – rohkem on tiitleid vaid Hispaania Real Madridil.
  Esialgse kokkuleppe kohaselt lubasid uued Hiina omanikud pumbata klubisse kolme aasta jooksul 350 miljonit eurot. Esimesed 100 miljonit eurot pannakse klubisse juba selle aasta lõpus.
  Reedel toimus ka teine tehing – Inglise kõrgliiga klubi West Bromwich Albion müüdi Hiina ehitusettevõtjale Guochuan Laile. Tehingu summat ei avalikustatud.
  Hiina investorid on välismaa ettevõtete ostmisel olnud sellel aastal aktiivsed. Jalgpalliklubid on hiinlaste jaoks eriti populaarsed sihtmärgid.
  Ka Hiina president on suur jalgpallifänn ning riigipea unistab sellest, et hiinlased korraldavad peagi maailmameistrivõistlused ja ka võidavad need.
  Riigil on plaan rajada tuhandeid jalgpallikoole. Suuremad klubid on kulutanud meeletuid summasid, et meelitada enda sekka paremaid mängijaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.