• Jaga lugu:

  Mõis: kaalume liitumist Savisaare nimekirjaga

  Jüri MõisFoto: Andres Haabu

  Valimisliidu Tegus Tallinn üks eestvedajaid Jüri Mõis kinnitas ERRile, et kohtub täna Olga Ivanova ja Edgar Savisaare valimisliidu esindajatega, et arutada võimalikku liitumist.

  "Me arutame kohalike valimiste niiöelda tähtede seisu," lausus ta. "See kõik on kaalutlus, et missugune olukord annaks meile meie arvates rohkem hääli. Kui kumbki pool leiab, et nad mõlemad võidavad sellest, siis tulebki nendest kaalutlustest lähtuda. Siin on palju püütud meid häbimärgistada, et mida te inimesed mõtlete, lähete nüüd Savisaarega kokku. Ega me ei lahustu. Ega Jüri Mõisast ei saa rohkem Savisaart pärast seda. Mina jään ikka enda vaadete juurde ja teised meie liikmed jäävad ikka enda vaadete juurde. Ühes linnas me peame elama, ühes volikogus me peame elama. Pigem loodan ikka mina Savisaart ravida, mitte vastupidi, kui meil õnnestub koostööd teha," kommenteeris Mõis ERRile.
  Ta tunnistas siiski, et mitmes programmilises punktis on saavutatud üksmeel. "Me armastame Eestit. Teine on see, et volikogus peaksid olema suhteliselt sõltumatud inimesed, kes näevad suurt pilti. Ja seda seisukohta me kindlasti toetame, et Tallinnasse uus suur haigla ehitada olemasolevate vanade kinnistute baasil," rääkis Mõis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.