Äripäev • 25. august 2017 kell 7:23

Mõis: kaalume liitumist Savisaare nimekirjaga

Jüri Mõis  Foto: Andres Haabu

Valimisliidu Tegus Tallinn üks eestvedajaid Jüri Mõis kinnitas ERRile, et kohtub täna Olga Ivanova ja Edgar Savisaare valimisliidu esindajatega, et arutada võimalikku liitumist.

"Me arutame kohalike valimiste niiöelda tähtede seisu," lausus ta. "See kõik on kaalutlus, et missugune olukord annaks meile meie arvates rohkem hääli. Kui kumbki pool leiab, et nad mõlemad võidavad sellest, siis tulebki nendest kaalutlustest lähtuda. Siin on palju püütud meid häbimärgistada, et mida te inimesed mõtlete, lähete nüüd Savisaarega kokku. Ega me ei lahustu. Ega Jüri Mõisast ei saa rohkem Savisaart pärast seda. Mina jään ikka enda vaadete juurde ja teised meie liikmed jäävad ikka enda vaadete juurde. Ühes linnas me peame elama, ühes volikogus me peame elama. Pigem loodan ikka mina Savisaart ravida, mitte vastupidi, kui meil õnnestub koostööd teha," kommenteeris Mõis ERRile.

Ta tunnistas siiski, et mitmes programmilises punktis on saavutatud üksmeel. "Me armastame Eestit. Teine on see, et volikogus peaksid olema suhteliselt sõltumatud inimesed, kes näevad suurt pilti. Ja seda seisukohta me kindlasti toetame, et Tallinnasse uus suur haigla ehitada olemasolevate vanade kinnistute baasil," rääkis Mõis.

Hetkel kuum