Äripäev • 28. august 2018 kell 5:37

President töötab kümmekond päeva Narvas

President Kersti Kaljulaid.  Foto: Andras Kralla

President Kersti Kaljulaid töötab alates teisipäevast kuni järgmise nädala teise pooleni Narvas, kus kohtub Ida-Virumaa inimestega ning külastab kohalikke omavalitsusi, ettevõtteid ja asutusi.

"Narva on küll väga eriline, kuid kõige paremas mõttes tavaline Eesti linn," vahendas kantselei president Kaljulaidi sõnu. "Siin töötades on võimalik kohtuda paljude toredate inimestega ja kindlasti saab piirkond ka pisut suuremat tähelepanu, mis aitab murda neid stereotüüpe, mis võibolla kellegi seoses Narvaga veel on."

President töötab Narvas teisipäevast kuni järgmise neljapäevani ning kahel nädalal novembris.Tal on kavas kohtuda kohaliku elu edendajatega, külastada ettevõtteid ja omavalitsusi, koole ja kodanikuühendusi ning riigiasutusi. Samuti toimuvad Narvas töökohtumised ning tseremooniad, mida peetakse tavapäraselt Tallinnas Kadriorus.

Hetkel kuum