Jaanus Vogelberg • 18. aprill 2019 kell 5:22

Bolt läks Venemaale

Bolt  Foto: Liis Treimann

Sõidujagamisfirma Bolt (endine Taxify) alustas täna tegevust Venemaal Peterburis.

Bolti Kesk-ja Ida-Euroopa ärijuht Jevgeni Beloussovi sõnul on Venemaa sõidujagamisturg kiirelt kasvamas. “Teeme hea meelega koostööd Venemaa linnadega, et lahendada kohalikke transpordiprobleeme ning usun, et suudame Venemaa turul pakkuda sama kvaliteeti nagu rohkem kui kuuekümnes linnas üle Euroopa,” rääkis ta.

Seni on Bolti teatel Venemaa turgu domineerinud Yandex Taxi, mis omandas 2018. aasta alguses Uberi sõidujagamisäri Venemaal, Kasahstanis, Valgevenes, Aserbaidžaanis, Gruusias ja Armeenias.

Nädala eest teatas Bolt Stockholmi turule sisenemisest. Aprillis käivitas firma veel elektriliste tõukerataste renditeenuse Madridis. Ettevõte teatas hiljuti, et plaanib hakata peatselt pakkuma ka toidu kojuveoteenust Tallinnas, Helsingis ning Johannesburgis.

Hetkel kuum