Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Helbling: räme konkurents kütusemüügis sunnib kohvi müüma

Alexela Oili tegevjuhi Maria Helblingu kabinetis on Eesti kaart, kus on lipukestega markeeritud nii kõik Alexela kui ka konkurentide tanklad.   Foto: Liis Treimann

Mullu Alexela Oili juhtimise üle võtnud Maria Helbling kirjeldab end ülianalüütilise inimesena, kellele meeldib tähistada võite pigem meeskonna sees kui avalikkuse silme all. Sestap ei vii teda edasi ärapanemine konkurendile, vaid soov viia ellu uut ja ägedat enda visiooni.

Maria Helbling (32) tuleb Eesti energeetikasektori ühes mõjukaimast ettevõtjate perest. Heiti Hääle tütar veetis oma elu Eestis kuni keskkooli alguseni ja siis siirdus haridusteed jätkama välismaale. Ülikoolis on Helbling käinud Cambridge'is ja Amsterdamis. Mõlemas kõrgkoolis keskendusid tema õpingud majandusteadusele.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum