Indrek Mäe • 5. juuni 2018
Jaga lugu:

Tallink parandas tulemusi

Foto: Raul Mee

Tallink suurendas mais nii veetud reisijate, kaupade kui ka sõiduautode hulka, selgub värskest statistikast.

Reisijaid veeti mais 6,1 protsenti rohkem kui mullu samal ajal. Suurim, 19,2protsendiline kasv saavutati Läti ja Rootsi vahelisel liinil.

Kaubaveo maht kerkis aga mais 9,1 protsendi võrra ning seda taas eelkõige tänu Läti ja Rootsi vahelisele liinile, kus maht kasvas rohkem kui kolmandiku võrra. Eesti ja Rootsi vahel suurendati kaubadedu veidi rohkem kui kümnendiku võrra.

Sõiduautode veo maht kasvas möödunud kuul 6 protsendi võrra ning kõige suurem oli kasv Soome ja Rootsi vahelisel liinil. Sõiduautode vedu vähenes aga Eesti ja Rootsi ning Läti ja Rootsi vahelisel liinil, seda vastavalt 4,7 ja 6,4 protsenti.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum