Rait Kondor • 11. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kasutatud autode müügifirma lükkas tagasi 1,8 miljardilise ostupakkumise

Foto: Michael Reynolds/EPA

Suurbritannia kasutatud autode müüja BCA Marketplace teatas täna, et on tagasi lükanud esialgse 1,6 miljardi naela (1,81 miljardit eurot) suuruse väljaostupakkumise Londonis asuvalt riskikapitaliettevõttelt Apax Partners, vahendab Reuters.

200 penni suurune ostupakkumine oli 5,2% allpool BCA Marketplace’i eelmise reede sulgemishinda, mis oli 211 penni aktsia kohta. Börsi reeglite kohaselt on Apax Partnersil nüüd 8. juulini aega teha uus pakkumine või pakkumisest loobuda.

Apax teatas pühapäeval, et ta on kaalumas pakkumist BCA-le teise ettevõtte kaudu, mis kuulub fondidele, mida Apax nõustab.

BCA ütles aprillis, et ta on liikumas turu ootustest kiiremini, kuna kasumi kasv oli tugev tänu autode järelturu edukusele, kui võideti uusi lepinguid ning uuendati olemasolevaid lepinguid.

BCA Marketplace juhib enda sõnade kohaselt Euroopa suurimat kasutatud sõidukite turuplatvormi ning talle kuulub veebisait webuyanycar.com. BCA aktsia tõusis täna Londoni börsil 11,9% 236 pennini, viimase aastaga on aktsia hind tõusnud 18%.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt