Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

USA lükkas edasi autotollide otsuse

Importautode osakaal on USA kaubandusministeeriumi analüüsi kohaselt jõudnud 33%-lt 1985. aastal 78%-ni 2017. aastal.  Foto: EPA-EFE/OMER MESSINGER

USA presidendi administratsioon teatas reedel, et president Donald Trump lükkab kuue kuu võrra edasi importautodele tollitariifide kehtestamise osas, et võita aega Euroopa Liidu ja Jaapaniga peetavateks kaubanduskõnelusteks, vahendab Reuters.

Valge Maja lisas samas, et Trump nõustus uurimistulemustega, mille kohaselt importsõidukid ja sõidukite osad võivad ohustada USA riiklikku julgeolekut. Selline sõnastus ei pruugi mõnedele USA liitlastest meeldida.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum