Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Swedbank alandas Tallinna Sadama aktsia hinnasihti

Swedbanki analüütiku hinnangul kaupleb Tallinna Sadama aktsia praegu õiglase väärtuse lähedal, kuid esimese kvartali 3% käibe langus oodatud 1% tõusu asemel pani analüütikuid ümber hindama tulude prognoose sellel ja järgmisel aastal, selgub Swedbanki blogist Kukkur.

Tallinna sadam.  Foto: Andres Haabu

Kuna laevatasud jäid Swedbanki ootustele alla, langetati 2019. aasta EBITDA ootus 71 miljonile eurole. Analüüsi väljalaskmisel kauples Tallinna Sadama ettevõtte väärtus kümnekordse oodatava EBITDA taseme juures ja aktsia kauples neljateistkordse oodatava kasumi juures. See on panga hinnangul lähedal Tallinna Sadama aktsia õiglasele väärtusele.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum