Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Morgan Stanley tulemused ületasid ootusi

Nimetahvel Morgan Stanley hoone peal New Yorgis.  Foto: REUTERS/Lucas Jackson

USA pank Morgan Stanley teatas küll teise kvartali kasumi langusest eelmise aastaga võrreldes, kuid tänu varade juhtimise üksuse kasumi kasvule ning madalamatele kuludele suudeti analüütikute prognoose ületada, vahendab Reuters.

Investeeringute nõustamisele ja varade juhtimisele orienteeritud pank teatas, et varade juhtimisega tegeleva äriüksuse käive tõusis aastaga 1,9% võrra 4,40 miljardi dollarini, mis moodustas 43% panga kogukäibest. See äriüksus ületas oma maksude eelset kasumimarginaali prognoosi 28,2% juures.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum