29. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Ettevõtlusraadio: küberturvalisus ettevõttes

Tehnokratt Peeter Marvet paneb ettevõtjatele südamele, et nad ei jätaks unarusse oma veebilehtede hooldamist.  Foto: Andres Haabu

Ettevõtlusraadio eesmärk on tuua kuulajateni ärimaastikul tegutsejate lood, kogemused ja nõuanded, edendamaks ettevõtlust Eestis. Esimeses saates oli külas Peeter Marvet ja jutuks tuleb küberturvalisus ettevõtetes. Saadet juhivad Swen Uusjärv ja Mart Opmann.

Saade otsib vastuseid ettevõtlusega seotud konkreetsetele küsimustele, millega nii investorid kui ettevõtjad oma tegevuses igapäevaselt kokku puutuvad. Keskendume ettevõtjate muredele seoses strateegiliste otsuste tegemisega, eesmärkide saavutamisega, aga ka igapäevasemate tegevustega nagu ettevõtte töötajate juhtimine. Muuhulgas toome kuulajateni ka nende ettevõtjate väärtuslikud ja õpetlikud lood, kes on läbi teinud majandussurutise.

Olulist informatsiooni ja kasulikke nõuandeid saavad "Ettevõtlusraadiost" nii algajad ettevõtjad, kui ka juba kogenenumad, nii uued investeerimishuvilised, kui juba pikemalt turul tegutsejad

"Ettevõtlusraadio" on Investoriteliidu toodetud saade, mille sisusse Äripäev ei sekku.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt