Tasuta kõrgharidusesest tasub loobuda

22. veebruar 2018, 11:00
Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180221/BROADCAST/180229936/AR/0/Margus-Nõlvak.jpg

Eestis tuleks loobuda nn tasuta kõrgharidusest, sest see soodustab ebaefektiivsust, ütlesid MTÜ Eesti 2.0 tegevjuht Ede Schank-Tamkivi ja Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak Äripäeva raadiosaates „Isemajandav Eesti“.

Eestis tuleks loobuda nn tasuta kõrgharidusest, sest see soodustab ebaefektiivsust, ütlesid MTÜ Eesti 2.0 tegevjuht Ede Schank-Tamkivi ja Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak Äripäeva raadiosaates „Isemajandav Eesti“.

Veebruaris käivitas Äripäev meediaprojekti „Isemajandav Eesti“, mis koosneb kahekümnest üle nädala neljapäeval eetris olevast raadiosaatest, milles Äripäev vaeb ja diskuteerib koos arvamusliidritega, milliseid uuendusi ehk millist IMEt vajab Eesti, et jääda püsima ja et oleksime ühiskonnana edukad ka 10 ja 20 aasta pärast.

Seekord olid saates Eesti noorema põlvkonna arvamusliidrid Ede Schank-Tamkivi ja Margus Nõlvak, kes arutlesid selle üle, mida tuleb Eestis teha, et noored Eestist jäädavalt ära ei lähe ja milliseid on Eesti lähiaja olulised väljakutsed noorema põlvkonna ettevõtjate arvates. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2018, 08:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing