4 mai 2018

Ehitushinna kasv kergitas korterite hinda arvatust kiiremini

Kinnisvaraehitus Tallinnas  Foto: Andres Haabu

Oodatust kiirem hinnatõus, pakkumiste hulga ja tehingute arvu vähenemine olid need märksõnad, millega iseloomustab Uus Maa analüütik Igor Habal Eesti kinnisvaraturu esimest kvartalit.

Üks kinnisvara hinnatõusu põhjusi on ehitamise kallinemine, kui mitte ainult. Mis täpselt viimase nelja kuuga kinnisvaraturul toimus, seda kuuleb "Uus Maa kinnisvarasaates", kus on peale Igor Habali külas Uus Maa Property Advisors partner Ardi Roosimaa ja Harjumaa piirkonna maakler Piret Pall.

Saates tuleb juttu ka kinnisvaraturu arengutest nendes valdades, mis jäävad Tallinna idakülje alla. Loomulikult ei jää puudutamata ka küsimus, kas kinnisvaraturul on mull või mitte, sest praegu nii elu- kui ärikinnisvaras toimuv meenutab väga 2007. aastat ja kriisieelset aega.

Saatejuht on Kadri Põlendik. Saadet toetab Uus Maa kinnisvarabüroo.

Hetkel kuum