Äripäev • 21. juuni 2018 kell 12:00

Enne jaanipäeva Eesti toidust

Grüne Fee Eestikurgid  Foto: Veiko Tõkman

Mis on see päris Eesti toit – kas Eestis töödeldud ja pakendatud või see, mis on tehtud kohalikust toorainest, siin töödeldud ja pakendatud?

Milline on puhas toit – kas väiketalu kahtlase, tõendamata kvaliteediga kaup või see, mis on kasvatatud suurtootmises rangete nõuete järgi, kasutamata näiteks keemilist taimekaitset ja haigustõrjet? Mis toimub turul, kuidas maksupoliitika nöögib meie tootjaid? Kuhu läheb tarbija raha – keda me toetame oma ostuga? Saate külalised on Grüne Fee Eesti ASi juht, Eesti Aiandusliidu juhatuse esimees Raivo Külasepp ja Sentafarmi perenaine, MTÜ Liivimaa Lihaveis üks eestvedajaid, Liivimaa Lihasaaduste Wabrik OÜ juht Katrin Noorkõiv.

Saadet juhib Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo.

Saadet toetab Bayer.

Hetkel kuum