Kas reformierakondlased valmistuvad lüüasaamiseks?

Reformierakonna valimisreklaam Tallinnas.   Foto: Andras Kralla
Marge Väikenurm • 8. november 2018 kell 13:46

Eksministri Arto Aasa ettevõtjaks hakkamine tekitab küsimuse, kas ta valmistub ette halvaks valimistulemuseks, arutlesid uuriva toimetuse ajakirjanikud Äripäeva raadio saates "Luubi all".

Uuriva toimetuse raadiosaates "Luubi all" arutlesid ajakirjanikud Eliisa Matsalu, Birjo Must, Marge Väikenurm ja Koit Brinkmann selle üle, miks endine riigihaldusminister siiski tegelikult ettevõtlusega tegelema hakkas.

Lisaks tuleb saates juttu kolm aastat tagasi oma väikefirmaga meedia huviorbiidis olnud Luisa Rõivas, kes endale oma firmast madalat palka maksis. Praegu selgus, et firmaga ei ole kõik korras. Samuti arutleme uute poliitikasse tulijate üle.

Tunni aja sisse mahub ka kriminaalsüüdistuse saanud ärimees Rein Kilgi ringkonnakohtus õigeksmõistmine, ärimees Anders Tsahkna hiljutine valus pettumus magusal riigihankel ja samuti saab vastuse, miks ei ole varem reageeritud perearstide kritiseerimisele.

"Luubi all" saade on eetris kord kuus ja selles räägivad Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanikud oma artiklitest ja avaldavad ka nende kohta arvamust.

Hetkel kuum