Kokkuvõte: kuidas kriisiks valmis olla?

Eelmine kriis tõi kaasa töötuse määra kasvu. Näiteks 2010. aastal toimus Tallinna Lauluväljakul tööbörs, mis tõi kokku enam kui 3000 linna sotsiaalsest töökohast huvitatud inimest. Tööbörsil pakuti 400 sotsiaalset töökohta. Pakuti pargivahi, kalmistuvahi ja puuetega inimese abistaja töökohti. Kõige kõrgem töötuse määr oligi 2010. aastal, - 16,7%.  Foto: Raul Mee

Koroonaviirusest ajendatud majanduskriis toob ettevõtjate teele üha enam takistusi. Küsimus on, kuidas sellises kaootilises ning tundmatus olukorras nina vee peal hoida.

Sellest ka erisaates räägime ehk vahendame, kuidas reageerivad kriisile sel nädalal hommikuprogrammis kõnelnud ettevõtjad ja asjatundjad. Mis saab siis, kui ettevõte jääb võlgu? Samuti võrdlesime olukorda eelmise kriisiga.

Sõna saavad Guido Pärnits, Indrek Nuume, Valdur Laid, Kristjan Kukk, Igor Rõtov, Helir-Valdor Seeder, Verni Loodmaa, Villem Tori ning Heidi Reinson.

Intervjueerisid Hando Sinisalu ja Karl-Eduard Salumäe, saate pani kokku Priit Pokk.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum