18. august 1997 kell 22:00

Prantsusmaa

- Alates märtsi lõpust pole Prantsusmaa teedel lubatud üle 7,5tonniste rahvusvahelisi vedusid tegevate veokite liiklus laupäeviti ja riiklikele pühadele eelnevatel päevadel alates kella 22st kuni pühapäeval ja riiklikel pühadel kella 22ni. See kehtib nii koormaga kui tühjade veokite kohta, mis on teel sihtpunkti või sealt tagasiteel. Keeld kehtib kõigi riikide veokitele.

- Lähtudes liiklusintensiivsuse kasvu prognoosidest, kehtestati lisaks liikluspiirangutele nädalalõppudel veel liikluspiirangud kindlatel kuupäevadel. Üle 7,5tonnise kogumassiga veokitel on liiklus keelatud 12. ja 26. juulil kell 8.00--12.00. Teede loeteluga, kus see piirang kehtib, saab tutvuda Eesti rahvusvaheliste autovedajate assotsiatsioonis (ERAA).

- Prantsusmaa teedel kehtib ka palju kohalikke piiranguid Ile-de-France'i teedevõrgul ja teel RN 118. Täpsemat teavet nende piirangute kohta saab ERAAst.

Veokite lubatud suurimad mõõtmed

Kõrgus: piiranguid ei ole; laius 2,5 m (külmikautol 2,6 m, jäiga kerega autol 2,55 m); pikkus: poolhaagisega autorong 16,5 m (ISO konteinerite veol 16,7 m), täishaagisega autorong 18,35 m; täismass 40 tonni (konteinerite veol 44 tonni).

Hetkel kuum