• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Prantsusmaa

  - Alates märtsi lõpust pole Prantsusmaa teedel lubatud üle 7,5tonniste rahvusvahelisi vedusid tegevate veokite liiklus laupäeviti ja riiklikele pühadele eelnevatel päevadel alates kella 22st kuni pühapäeval ja riiklikel pühadel kella 22ni. See kehtib nii koormaga kui tühjade veokite kohta, mis on teel sihtpunkti või sealt tagasiteel. Keeld kehtib kõigi riikide veokitele.
  - Lähtudes liiklusintensiivsuse kasvu prognoosidest, kehtestati lisaks liikluspiirangutele nädalalõppudel veel liikluspiirangud kindlatel kuupäevadel. Üle 7,5tonnise kogumassiga veokitel on liiklus keelatud 12. ja 26. juulil kell 8.00--12.00. Teede loeteluga, kus see piirang kehtib, saab tutvuda Eesti rahvusvaheliste autovedajate assotsiatsioonis (ERAA).
  - Prantsusmaa teedel kehtib ka palju kohalikke piiranguid Ile-de-France'i teedevõrgul ja teel RN 118. Täpsemat teavet nende piirangute kohta saab ERAAst.
  Veokite lubatud suurimad mõõtmed
  Kõrgus: piiranguid ei ole; laius 2,5 m (külmikautol 2,6 m, jäiga kerega autol 2,55 m); pikkus: poolhaagisega autorong 16,5 m (ISO konteinerite veol 16,7 m), täishaagisega autorong 18,35 m; täismass 40 tonni (konteinerite veol 44 tonni).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.