Vajatakse spetsialiste

09. märts 1998, 00:00

Kõige kiiremini tõusevad Eestis te- gevjuhtide, peaspetsialistide ja spetsialistide palgad.

Ühed nõutumad on praegu arvutustehnika spetsialistid. Vajatakse nii tehnilisi spetsialiste kui ka neid arvutitundjaid, kes suudavad oma teadmisi tarbijale edasi anda.

Eestis on arvutite teoreetilist poolt juba aastaid õpetatud, kuid sageli pole arvutustehnikat ja -tehnoloogiat hästi tundvad inimesed kuigi head suhtlejad. Raskusi on sellega, et oma teadmisi ja oskusi teistele, laiale tarbijaskonnale, edasi anda.

Kuna arvuti tungib igapäevaellu üha rohkem ja rohkem, suureneb kiiresti nõudlus selliste spetsialistide järele, kes oskavad konsulteerida ja koolitada tarbijaid kasutama nii kõige levinumaid tarkvara programme (Word, Excel, Power Point) kui ka spetsiifilisi tooteid (AutoCad). Vaja on nii koolitajaid kui ka koolitajate koolitajaid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing