Maksuamet loosib viis telerit

01. aprill 1998, 00:00

Maksuameti teatel on värvitelerid mõeldud ausate maksumaksjate premeerimiseks, kellelt sel aastal oodatakse rekordiliselt suurt arvu tuludeklaratsioone. Kuna deklarantide arv on nii suur, otsustati välja valida need, kes esitasid oma tuludeklaratsiooni Tallinnas viimasel hetkel, et neid ergutada järgmisel aastal virgemad olema.

Eile õhtul kella viie paiku, kui Tallinna maksuamet oma uksed pidi sulgema, oli uste taga kaunikesti suur järjekord ja seetõttu venis maksuameti tööpäev pikemaks. Kes neist võidab värviteleri, selgub täna õhtul.

Preemiafondi suurus on 40 000 krooni. Inimesed, kellele loosiõnn naeratab, saavad värviteleri kätte kuu aja jooksul. Kui telerit ei ole vaja, saab võtta raha 4500 krooni.

Maksuameti pressiesindajate sõnul ei pea telerit järgmise aasta tuludeklaratsioonis maksustatava tuluna üles märkima, sest valitsuse 3. märtsi otsuse järgi on sellelt kõik erisoodustuse maksud riigi poolt tasutud. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing