Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Stenhusi teenindus väärib kiitust
Äripäeva klienditesti läbi aegade kõige esinduslikumaks restoraniks hindab lõunakülaline Ivar Virkus Tallinna vanalinnas Pühavaimu tänaval asuva Park Consuli hotelli sajanditetaguse hõnguga keldrirestorani Stenhus.
Virkus iseloomustas kohta ülihea ärikohtumispaigana, kus on kvaliteetne teenindus, hea köök ja autentset ajaloolisust säilitav interjöör. Restoran pakub nii hommiku, päeva kui õhtumenüüd. Päevamenüü hindas Ivar Virkus vaid punkti võrra madalamaks maksimaalsest, joogivalik sai see-eest maksimumi.
Lõunakülaline tellib soojad suitsutatud kanaribad ürtide padjal (90 kr), magustoiduks banaani tartiini (85 kr). Maitsmist väärivad kõik restorani munaroad, näiteks munad Royale'i suitsulõhega (105 kr). Desserdiks sobib väike tops Creme Bruleed vürtsitatud põldmarja padjal (75 kr). Lõuna lõpetuseks aga tasub proovida suurt tassitäit cappuccinot (30 kr).
Sügistalvine hooaeg on käes ja sellega seoses kuulutame taas välja valdkondade ja maakondade TOP-id, kus tunnustatakse Eesti ettevõtluse tublimaid tegijaid. TOPides osalemine annab ettevõttele võimaluse näidata oma majandustulemuste tugevust ja olla nähtav laiemale publikule.