• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venemaa valitsusel puudub info tollide alandamise kohta

  «Meil puudub informatsioon tollitariifide alandamise kohta,» ütles tundmatuks jääda soovinud ametnik Venemaa valitsuse pressiteenistusest. «Valitsuses pole seda teemat arutatud, kuigi T?ernomõrdinil võib olla selline kavatsus.» Konkreetseid numbreid, kui palju tollimäärasid langetada, pole T?ernomõrdin ega ka talle algselt tollide alandamise ettepaneku teinud Venemaa tolliamet esitanud. T?ernomõrdin on öelnud, et võimalik tolltariifide langetamine tuleb arutusele alles pärast seda, kui ta on kinnitatud peaministriks.
  ASi Ösel Foods müügidirektor Heiki Tuul ütles, et tema Moskva äripartnerid pole küll tollimaksude alandamise ideest vaimustuses. «Pärast seda sammu hakkaks Venemaale voolama massiliselt importkaupa ja kohalikud tootjad satuks ebavõrdsesse konkurentsi,» rääkis Tuul.
  Venemaa riigiduuma arutab T?ernomõrdini kinnitamist Venemaa peaministriks täna. T?ernomõrdin on lubanud, et kui ta kinnitatakse peaministriks, tuleb päevakorda ka tollimäärade alandamine. Esmaspäevasel hääletusel riigiduumas ei kogunud T?ernomõrdini kandidatuur piisavalt poolthääli.
  Viimati tõstis Venemaa kõikide kaupade tollimaksu augusti keskel 3%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.