24. august 1999 kell 22:00

EMT Simpeliga sai eile tasuta rääkida

EMT pressiesindaja Jüri Kriisemanni sõnul oli tegemist tarkvaraveaga. Kõnekaarti teenindavate seadmete tarkvara vahetuse tõttu oli kaardikasutajatel hommikul takistusi välja helistades ja kõneaega laadides. Osa kõnekaarte toimis ka pärast kõneaja limiidi ületamist. Kõnesid sai tasuta võtta ka välisriikidesse.

Kriisemanni sõnul saab EMT dubleeritud maksustamise süsteemi tõttu sel moel toimunud kõnede eest klientidelt raha hiljem maha arvestada, kui klient laeb oma kaardile kõneaega juurde. Lukku läinud Simpeli kaartidelt tasuta võetud kõnede eest EMT tasaarveldust teha ei saa. «Kuna tegu oli lühiajalise ilminguga, polnud kahju suurus märkimisväärne,» ütles Kriisemann.

EMT kõnekaarte Simpel kasutab ca 20 000 inimest.

Autor: BNS

Hetkel kuum