Kaido Einama • 4. oktoober 2000 kell 22:00

Arvutid müügil ikka suviste hindadega

Septembris ei toimunud kodumaiste ega välismaiste arvutite hindades suurt muutust. Endiselt maksab kodumaine välismaisest mõned tuhanded kroonid vähem. Müügil olevate arvutikomplektide hinnas aga on toimunud muudatus Pentium III protsessoriga arvutite kasuks. Celeron kui odavam ja vähendatud võimalustega protsessor on kohati Pentium III-le alla jäämas, kuid enamasti on nende kahe hinnad üsna lähedased. Seega maksab poodi minnes küsida juba kolmanda põlvkonna Pentiumiga arvutit, kaotamata oluliselt hinnas.

Septembrist saab Eestis osta ka üle maagilise 1GHz kiiruse piiri jõudnud arvuteid. Nende hind on algab 45 000 kroonist. Eelisteks on uutel arvutitel suur sisemine andmevahetuskiirus ja uut tüüpi RDRAM mälu läbilaskmiskiirusega 1,6 GB/s.

Hetkel kuum