Ülo Toomsalu • 13. oktoober 2000 kell 6:29

SLÕ: ainult mammonahuvi abil leiavad poliitikud ühise keele

Alles me rääkisime ametnike ja poliitikute kollektiivsest nahaalsusest ja süüdimatusest minister Lukase 9900kroonise korteri üürimise näitel, kui ilmnes, et ka riigikogulased on samast mastist, kirjutab SL Õhtuleht oma juhtkirjas.

Kuigi eluasemekulude kompenseerimine on ette nähtud vaid väljastpoolt Tallinna pärit saadikuile, kasutavad soodsat konspiratiivkorteri pidamise võimalust ka saadikud, kel Tallinna külje all elamine olemas

Jällegi on juriidiliselt kõik justkui õige, kuid rahva õiglusmeel on saanud järjekordse kabjahoobi. Ainult ühine mammonahuvi võimaldab eraldiseisvatel poliitilistel jõududel leida omavahel konsensuse.

Varasemaga võrreldes on muutunud nii palju, et nüüd juba mõningal määral kardetakse oma priiskamistega avalikkuse ette sattumist. Seli eile välja öeldud soov korterist pärast ajakirjanduse huvitundmist loobuda on tervitatav, kuid sellele oleks pidanud mõtlema juba korterivõtmeid vastu võttes, leiab SL Õhtuleht.

Hetkel kuum