Ülo Toomsalu • 18. detsember 2000 kell 6:06

Rootslased võivad osta Liikori tuleva aasta algul

Reedel Tartus viibinud Rootsi transpordiettevõtte Connex Transport AB esindajad kinnitasid jätkuvat huvi osta 20 miljoni krooni eest bussifirma Liikor. Linnapea Andrus Ansipi hinnangul võib tehinguni jõuda tuleva aasta algul, kirjutab Tartu Postimees.

Andrus Ansip tunnistas, et lootis Connexi esindajatega juba reedel allkirjastada ühiste kavatsuste protokolli, kus üks pool avaldab soovi Liikorit osta ja teine pool müüa, kuid Connex plaanib sellele paberile alla kirjutada sel nädalal.

Ansipi väitel tundsid Connexi esindajad praegu muret selle üle, et Liikori käes oleva liiniveolepingu järgi oleks linnal õigus igal aastal viie protsendi võrra suurendada või vähendada liinikilomeetreid.

?Rootslased pelgasid, et linn hakkab igal aastal liinikilomeetreid lisama, kuid dotatsioon jääb samaks,? vahendas Ansip. ?Aga nad kinnitasid, et ei soovi ka liinikilomeetrite vähendamist, sest siis antaks turg käest.?

Hetkel kuum